Ajutor pentru familiile victimelor de la Matei Balş

  • Familiile pacienţilor afectaţi de incendiul de la Matei Balş vor primi un ajutor
  • Pentru fiecare persoană afectată va fi acordată suma de 5.000 de lei
  • 12 persoane au murit în urma incendiului produs acum o săptămână
93 afișări
Imaginea articolului Ajutor pentru familiile victimelor de la Matei Balş

Ajutor pentru familiile victimelor de la Matei Balş

Ajutor amar pentru familiile persoanelor afectate de incendiul de acum o săptămână de la Matei Balş.

Hotărârea de Guvern pentru acordarea unui ajutor de 5.000 de lei pentru fiecare persoană decedată sau rănită a apărut aseară în Monitorul Oficial. 

Banii vor ajunge la soţii victimelor sau rudele directe de gradul 1 sau 2. În lipsa acestora, ajutorul va fi plătit persoanelor care s-au ocupat de înmormântarea persoanelor decedate sau celor care se ocupă de îngrijirea răniţilor şi pot dovedi asta. 

12 persoane au murit în urma tragicului eveniment. Ultimul decedat este un pacient de 89 de ani, transferat la Institutul Marius Nasta din Bucureşti. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici