VIDEO  Ajutorul umanitar soseşte în oraşul Gaza: oameni gata să moară pentru un sac de făină

Mulţimi de palestinieni s-au înghesuit să ajute la descărcarea camioanelor pe o plajă din oraşul Gaza: unii duceau saci cu făină pe umeri, în timp ce alţii se urcau în camioanele ONU.

217 afișări
Imaginea articolului Ajutorul umanitar soseşte în oraşul Gaza: oameni gata să moară pentru un sac de făină

„Uite câţi oameni au venit aici după făină, mii de oameni, uite”, spune pe contul său de Instagram fotograful palestinian Nooh Al-Shaghnobi.

„Nu ne-am fi imaginat niciodată că Gaza va fi aşa, oamenii mor aici. Sunt cei care mor, cei care leşină, cei care sunt loviţi şi cei care cad, toată lumea este concentrată doar să obţină un sac de făină pentru familia lor, să-şi hrănească familia.

Fiecare dintre ei este gata să moară atâta timp cât poate primi un sac de făină”, este relatarea acestuia pe reţelele sociale.

Video: @Nooh.xp / Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nooh AL-shaghnobi (@nooh.xp)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici