Al patrulea copil, supravieţuitor al accidentului feroviar, este în moarte clinică

Băiatul de zece ani rănit în accidentul produs, duminică, în localitatea gorjeană Budieni, în care şi-au pierdut viaţa patru persoane, între care trei copii, este în moarte cerebrală, medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova sfătuind familia să accepte să doneze organele acestuia.

22 afișări
Imaginea articolului Al patrulea copil, supravieţuitor al accidentului feroviar, este în moarte clinică

Al patrulea copil, supravieţuitor al accidentului feroviar, este în moarte clinică

Vasile Văduva (10 ani) este ţinut în viaţă de aparate la Clinica de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, medicii neurochirurgi afirmând că acesta a intrat în moarte cerebrală.

"Nu mai are nicio şansă de supravieţuire. Este în moarte cerebrală. De altfel, în această stare a fost adus la spital. Peste o zi sau două inima nu va mai funcţiona. Este bine ca familia să fie de acord să doneze organele copilului”, a declarat medicul neurochirurg Alexandru Cameniţă.

Patru persoane, între care trei copii, şi-au pierdut viaţa, iar alte două sunt în stare gravă, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, duminică după-amiază, la o trecere de cale ferată din localitatea gorjeană Budieni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici