Al treilea accident de muncă în Iaşi din ultimele zile: Un muncitor a căzut de la 10 metri

Un muncitor care lucra luni la termoizolaţia unui bloc din Iaşi a ajuns în comă la spital, după ce a căzut în gol de la aproximativ zece metri, acesta fiind cel de-al treilea accident de muncă petrecut la Iaşi în ultimele zile, primele două soldându-se cu moartea a două persoane.

244 afișări
Imaginea articolului Al treilea accident de muncă în Iaşi din ultimele zile: Un muncitor a căzut de la 10 metri

Al treilea accident de muncă în Iaşi din ultimele zile: Un muncitor a căzut de la 10 metri (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Muncitorul în vârstă de 22 de ani executa lucrări la termoizolaţia unui bloc din centrul municipiului Iaşi, iar la un moment dat s-a dezechilibrat, căzând de pe schelă de la o înălţime de aproximativ zece metri.

Un echipaj SMURD s-a deplasat imediat la locul accidentului, iar angajatul a fost transportat în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Potrivit medicilor, pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis şi fractură de bază de craniu, fiind internat la secţia de Terapie Intensivă din cadrul spitalului.

Prognosticul medicilor în acest caz este extrem de rezervat.

Acesta este cel de-al treilea accident de muncă grav petrecut la Iaşi în ultimele zile, în care au fost implicaţi angajaţi ai unor firme de construcţii.

Sâmbătă, un muncitor care făcea lucrări la faţada Maternităţii "Cuza Vodă" din Iaşi a murit, după ce a căzut la etajul trei al cladirii. Cu o zi înainte, un alt bărbat care lucra la termoizolaţia unui bloc din municipiu şi-a pierdut viaţa, după ce s-a dezechilibrat de pe schelă şi s-a prăbuşit în gol.

În toate cele trei cazuri, atât Inspectoratul Teritorial de Muncă Iaşi, cât şi Poliţia au demarat anchete pentru a stabili cauzele producerii accidentelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici