Al treilea medic a pierdut lupta cu COVID 19. O doctoriţă de la Spitalul Municipal Brad a murit aseară la un spital din Cluj

  • Este vorba despre un medic în vârstă de 70 de ani care colabora la Spitalul Municipal Brad
  • Medicul a murit la un spital din Cluj
  • Este al şaptelea cadru medical care moare din cauza COVID 19 în România
3457 afișări
Imaginea articolului Al treilea medic a pierdut lupta cu COVID 19. O doctoriţă de la Spitalul Municipal Brad a murit aseară la un spital din Cluj

Al treilea medic a pierdut lupta cu COVID 19. O doctoriţă de la Spitalul Municipal Bârlad a murit aseară la un spital din Cluj

 

Un al treilea medic din România a murit după ce s-a infectat cu COVID 19.

“Din primele informaţii este vorba de un medic în vârstă de 70 ani care lucra în colaborare la secţia de  medicină internă la  Spitalul Municipal Brad”, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

De altfel, o cunoştinţă a doctoriţei a postat pe pagina de facebook în urmă cu puţin timp, că aceasta era internată la un spital din Cluj.

Surse din rândul medicilor au declarat pentru MEDIAFAX că aceasta era internată la medicala 1 din Cluj şi că a fost încă la început în stare gravă pe terapie intensivă.

Este al treilea medic care a murit infectată fiind cu noul coronavirus şi este al şaptelea cadru medical.

La nivel naţional în momentul de faţă sunt 1.031 de cadre medicale infectate cu COVID 19 potrivit unei informări date de Ministerul Sănătăţii pe 18 aprilie.

Cifrele oficiale sunt contrazise de numărătoarea paralelă a cadrelor medicale de la Federaţia “Solidaritatea Sanitară”, care susţine că sunt 1.975 de salariaţi din sănătate infectaţi cu COVID 19 şi că 9 şi-ar fi pierdut viaţa.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici