Alarmă falsă la Centrul de Afaceri Vaslui, unde s-a găsit un colet suspect: Întreaga zonă a fost evacuată

Centrul de Afaceri Vaslui, în care funcţionează şi Evidenţa Populaţiei, şi o staţie de carburanţi aflată în imediata vecinătate au fost evacuate, joi dimineaţă, de către poliţişti după ce pe trotuarul din faţa clădirii a fost găsit un colet suspect. În urma verificărilor, alarma s-a dovedit a fi falsă.

515 afișări
Imaginea articolului Alarmă falsă la Centrul de Afaceri Vaslui, unde s-a găsit un colet suspect: Întreaga zonă a fost evacuată

ALERTĂ la Centrul de Afaceri Vaslui, unde s-a găsit un colet suspect: Întreaga zonă a fost evacuată (Imagine: Tibi Bologh / Mediafax Foto)

UPDATE 10:05 - Alarma s-a dovedit a fi falsă

Alarma dată, joi dimineaţă, la Centrul de Afaceri Vaslui şi la o benzinărie din zonă, după ce pe un trotuar a fost descoperită o geantă diplomat suspectă s-a dovedit a fi falsă, pirotehnicienii găsind înăuntru o pungă cu covrigi, o ceapă şi două cutii cu bere.

Activitatea la Centrul de Afaceri Vaslui a fost reluată, joi, după ce pirotehnicienii au constatat că în coletul suspect găsit de un poliţist local care a sunat la numărul de urgenţă 112 nu există niciun obiect exploziv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma investigării coletului, în acesta au fost găsite produse alimentare, şi anume o pungă cu covrigi, o ceapă şi două cutii cu bere.

După ridicarea coletului, poliţiştii au renunţat şi la măsurile de restricţie impuse în zonă, iar în aceste condiţii a fost reluată activitatea inclusiv la Serviciul de Evidenţă a Populaţiei Vaslui, precum şi la staţia de carburanţi din zonă.

Centrul de Afaceri Vaslui, în care funcţionează şi Evidenţa Populaţiei, şi o staţie de carburanţi aflată în imediata vecinătate au fost evacuate, joi dimineaţă, de către poliţişti după ce pe trotuarul din faţa clădirii a fost găsit un colet suspect.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, a fost blocat accesul în clădirea Centrului de Afaceri, în care funcţionează şi Serviciul de Evidenţă a Populaţiei din cadrul Primăriei Vaslui şi care deserveşte peste 30 de comune din judeţ, a fost evacuată staţia de carburanţi din imediata vecinătate şi nu s-a mai permis accesul şoferilor în benzinărie pentru a alimenta şi a fost blocat traficul pe o porţiune din şoseaua de centură a municipiului Vaslui, circulaţia rutieră fiind deviată.

La ora transmiterii acestei ştiri, activitatea Centrului de Afaceri Vaslui şi a benzineriei din zonă se desfăşoară în condiţii normale, iar traficul rutier a fost reluat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici