Alba: Anchetă după vandalizarea Cetăţii UNESCO de la Căpâlna

Cetatea UNESCO de la Căpâlna a fost vandalizată, iar Poliţia Alba a deschis o anchetă.

750 afișări
Imaginea articolului Alba: Anchetă după vandalizarea Cetăţii UNESCO de la Căpâlna

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-au sesizat din oficiu în legătură cu faptul că persoane necunoscute ar fi distrus, prin vopsire, în 27 octombrie, un semn de orientare turistică şi o bancă din lemn, aflate în proximitatea Cetăţii Căpâlna.

De asemenea, ar fi fost montat, pe panou, mai multe obiecte metalice.

Poliţiştii din Alba au transmis duminică faptul că a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar obiectele au fost ridicate, urmând să fie expertizate.

În funcţie de rezultatul expertizei, cercetările vor fi extinse cu privire la posibile fapte de furt şi braconaj arheologic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici