Alba: Copil de şapte ani, mort după ce s-a înecat într-un decantor de apă

Un copil în vârstă de şapte ani din comuna Valea Lungă, din judeţul Alba, a murit, vineri, după ce s-a înecat într-un decantor cu apă al stadionului de fotbal din localitate.

316 afișări
Imaginea articolului Alba: Copil de şapte ani, mort după ce s-a înecat într-un decantor de apă

Alba: Copil de şapte ani, mort după ce s-a înecat într-un decantor de apă

Potrivit Poliţiei Judeţene Alba, un băiat în vârstă de şapte ani s-a jucat, vineri, împreună cu alţi copii, în zona stadionului de fotbal din comuna Valea Lungă, iar la un moment dat a dispărut.

Copilul a fost căutat timp de aproape două ore de părinţi şi de apropiaţi, iar în final a fost găsit înecat într-un decantor în care se scurge apa de la vestiarele stadionului de fotbal.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului se află echipaje medicale care nu au putut să îl resusciteze pe copil, dar şi o echipă de poliţişti care cercetează circumstanţele în care a murit băiatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici