Alba: Maşină încărcată cu butelii de aragaz, implicată într-un accident rutier

O autoutilitară încărcată cu butelii de aragaz goale a fost implicată, în noaptea de miercuri spre joi, într-un accident rutier în apropierea localităţii Zlatna, judeţul Alba, maşina rupând un stâlp de electricitate care s-a prăbuşit pe carosabil blocând circulaţia în zonă.

140 afișări
Imaginea articolului Alba: Maşină încărcată cu butelii de aragaz, implicată într-un accident rutier

Alba: Maşină încărcată cu butelii de aragaz, implicată într-un accident rutier (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, autoutilitara se deplasa pe direcţia Alba Iulia - Zlatna, când a ajuns pe un sector de drum în curbă, unde şoferul maşinii nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a acroşat un stâlp de susţinere a reţelei electrice, răsturnându-l pe partea carosabilă.

Traficul a fost blocat timp de zece minute, pe ambele sensuri de circulaţie. Accidentul nu a produs şi o explozie deoarece buteliile transportate erau goale. Şoferul maşinii a scăpat doar cu răni uşoare şi simple zgârieturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici