ALEGERI LOCALE 2012: USL a câştigat preşedinţia CJ Sălaj şi 31 de primării - numărătoare paralelă

USL a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj şi 31 de mandate de primar, la care se adaugă două mandate de primar obţinute de candidaţi independenţi susţinuţi de PSD, potrivit numărătorii paralele făcute de PSD.

483 afișări
Imaginea articolului ALEGERI LOCALE 2012: USL a câştigat preşedinţia CJ Sălaj şi 31 de primării - numărătoare paralelă

USL a câştigat preşedinţia CJ Sălaj şi 31 de primării - numărătoare paralelă (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Preşedintele PSD Sălaj, Tiberiu Marc, care candidează pentru un nou mandat, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că, potrivit numărătorii paralele făcute de partid, USL a câştigat 31 de mandate de primar.

"Potrivit numărătorii paralele, USL a câştigat cu 44 la sută din voturi preşedinţia CJ, astfel că mă voi afla la conducerea acestei instituţii încă un mandat. Pe locul doi se situează Csoka Tiberiu (UDMR), cu 22 la sută, iar pe locul trei - Dinu Iancu Sălăjanul (PDL), cu 21 la sută. De asemenea, USL a câştigat 31 de mandate de primar, la care se adaugă alte două mandate de primar câştigate de candidaţi independenţi susţinuţi de PSD", a declarat Tiberiu Marc.

Tiberiu Marc a declarat că, deocamdată, nu se cunosc rezultatele privind mandatele de consilier local şi de consilier judeţean obţinute în urma scrutinului din 10 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici