ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Primăria Sectorului 2 caută 450 de preşedinţi şi locţiitori pentru secţiile de votare

Primăria Sectorului 2 caută 450 de preşedinţi şi locţiitori pentru cele 200 de secţii de votare de pe raza sectorului, aceştia urmând să fie remuneraţi cu 85 de lei pe zi, timp de cel mult cinci zile, se arată într-un comunicat remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

1193 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Primăria Sectorului 2 caută 450 de preşedinţi şi locţiitori pentru secţiile de votare

ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Primăria Sectorului 2 caută 450 de preşedinţi şi locţiitori pentru secţiile de votare (Imagine: Liviu Chirica/Mediafx Foto)

Primăria Sectorului 2 anunţă că face înscrieri până vineri, 12 octombrie, pentru persoanele interesate de funcţiile de preşedinţi şi locţiitori la secţii de votare, necesare în procesul electoral pentru alegerile din 9 decembrie.

"În sectorul 2 este nevoie de un număr de 450 de preşedinţi şi locţiitori la cele 200 de secţii de votare de pe raza sectorului, iar până în prezent s-au înscris deja 250 de bucureşteni", precizează sursa citată.

Pentru înscrieri, cei interesaţi sunt aşteptaţi la Registratura Primăriei Sectorului 2 din strada Chiristigiilor nr. 11-13, cu copie după cartea de identitate şi cerere tip care este pusă la dispoziţie la registratură.

Programul de lucru este: luni şi miercuri între orele 8.30 şi 16.00, marţi şi joi în intervalul 8.30 - 18.00 şi vineri între 8.30 şi 14.00.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să aibă peste 18 ani şi cel puţin studii medii cu diplomă de bacalaureat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici