Alegeri parlamentare 2016. HARTĂ interactivă cu secţiile de votare în străinătate, dezvoltată pe Google Maps

Ministerul Afacerilor Externe a elaborat o hartă interactivă dezvoltată pe platforma Google Maps şi accesibilă prin intermediul site-ului MAE cu adresele celor 417 secţii de votare organizate în străinătate pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

4580 afișări
Imaginea articolului Alegeri parlamentare 2016. HARTĂ interactivă cu secţiile de votare în străinătate, dezvoltată pe Google Maps

MAE a elaborat o HARTĂ interactivă cu secţiile de votare în străinătate, dezvoltată pe Google Maps

”Pentru a facilita alegătorilor români din afara ţării accesul la adresele celor 417 secţii de votare organizate în străinătate pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, Ministerul Afacerilor Externe a elaborat o hartă interactivă dezvoltată pe platforma Google Maps şi accesibilă prin intermediul site-ului MAE”, se arată într-un comunicat de presă al MAE.

La alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din 11 decembrie 2016 alegătorii români din străinătate vor avea la dispoziţie 417 secţii de votare, cu 111 mai multe decât la alegerile parlamentare din 2012 şi cu 123 mai multe decât la alegerile prezidenţiale din 2014.

Vezi harta AICI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici