Alegerile de la Academia de Studii Economice din Bucureşti l-a reconfirmat rector pe Niculae Istudor

Profesorul universitar Nicolae Istudor a fost reales în funcţia de rector al Academiei de Studii Economice din Bucureşti (ASE) pentru un mandat de cinci ani, începând cu 5 martie 2024, având şi calitatea de ordonator de credite, notează Ziarul Financiar.

146 afișări
Imaginea articolului Alegerile de la Academia de Studii Economice din Bucureşti l-a reconfirmat rector pe Niculae Istudor

Alegerile de la Academia de Studii Economice din Bucureşti

„Rectorul în exerciţiu al universităţii, Nicolae Istudor, a fost investit cu votul membrilor comunităţii universitare joi, 22 februarie 2024. La procesul electoral au participat 87,05% dintre persoanele cu drept de vot din ASE, dintre care 84,62% s-au exprimat în favoarea candidaturii lui Nicolae Istudor”, menţionează un comunicat al instituţiei.

Academia de Studii Economice este cea mai prestigioasă instituţie de învăţământ economic şi administraţie publică din România. Majoritatea economiştilor de top în mâna cărora se află soarta economiei româneşti au trecut pragul acestei universităţi.

Nicolae Istudor se află la finalul celui de-al doilea mandat de rector, după alţi 16 ani de prezenţă activă în top managementul ASE.

Este absolvent al Facultăţii Economia şi Gestiunea Producţiei Agricole şi Alimentare (ASE) ca şef de promoţie în 1993, iar din anul 1999 este doctor în economie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
istudor,
rector,
ase

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici