ALERTA CU BOMBĂ din Sectorul 2 al Capitalei: Principalul suspect, identificat

Principalul suspect în cazul alertei cu bombă din Sectorul 2 al Capitalei, un bărbat de 48 de ani, a fost identificat de poliţişti, ancheta fiind preluată de procurorii DIICOT, au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

277 afișări
Imaginea articolului ALERTA CU BOMBĂ din Sectorul 2 al Capitalei: Principalul suspect, identificat

ALERTA CU BOMBĂ din Sectorul 2 al Capitalei: Principalul suspect, identificat (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Bărbatul este suspectat că joi dimineaţă a trimis un mesaj pe telefonul mobil unei femei în care a arătat că sub maşina acesteia, parcată pe strada Zece Mese, din Sectorul 2 al Capitalei, este o bombă care va exploda în cazul în care va porni autoturismul.

Femeia a sunat la numărul de urgenţă 112, la faţa locului fiind trimisă o echipă de pirotehnişti. În urma verificărilor, pirotehniştii au stabilit că alarma cu bombă a fost falsă.

Poliţiştii l-au identificat pe cel care i-a trimis femeii mesajul de ameninţare, în locuinţa acestuia fiind găsite nouă telefoane mobile şi mai multe cartele SIM, au precizat sursele citate.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici