Alertă cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti s-a dovedit falsă. Traficul în zonă a fost reluat.

Poliţia Capitalei a efectuat verificări, luni, la Curtea de Apel Bucureşti, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a spus că în sediul instanţei este o bombă.

3293 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti s-a dovedit falsă. Traficul în zonă a fost reluat.

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Clădirea a fost evacuată, iar traficul în zonă este restricţionat

UPDATE

„Activităţiile de căutare s-au încheiat şi a fost constatat faptul că apelul telefonic nu se confirmă”, a transmis Poliţia Bucureşti.

Luni, în jurul orei 11:10, un bărbat a anunţat prin apel 112, că la Curtea de Apel Bucureşti, se află un dispozitiv exploziv.

La faţa locului au fost trimişi poliţişti ai Secţiei 14 care au evacuat clădirea şi au făcut verificări.

Traficul în zonă a fost reluat.

Ştire iniţială

„Astăzi (luni - n.red.), în jurul orei 11:10, un bărbat a anunţat prin apel 112, că la Curtea de Apel Bucureşti, se află un dispozitiv exploziv”, potrivit unei informări a Poliţiei Bucureşti.

La faţa locului au fost trimişi poliţişti ai Secţiei 14 care au evacuat clădirea.

„La acest moment specialişti ai Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R. efectuează verificări”, menţionează sursa citată.

A fost restricţionat traficul în zonă, atât auto cât şi pietonal, adaugă oamenii legii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici