Alertă cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Poliţia Capitalei a transmis că aceasta nu se confirmă

  • Este alertă cu bomba la Curtea de Apel Bucureşti, după ce o persoană a sunat, miercuri, la 112 şi a anunţat că în clădire este un dispozitiv cu potenţial exploziv.
  • Clădirea a fost evacuată şi traficul restricţionat.
668 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Poliţia Capitalei a transmis că aceasta nu se confirmă

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti

UPDATE 16:00
 
Alerta cu bombă de la Curtea de Apel Bucureşti nu se confirmă, au stabilit poliţiştii, după verificări. 
 
Poliţia Capitalei a transmis, după verificările făcute la Curtea de Apel Bucureşti, că alerta cu bombă nu se confirmă.
În jurul orei 13. 30, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în clădirea Curţii de Apel Bucureşti se află un dispozitiv cu potenţial exploziv, astfel că mai mulţi poliţişti de ordine şi siguranţă publică, precum şi ai Brigăzii Rutiere, au dispus restricţionarea traficului pietonal şi rutier în zonă.
 
De asemenea, clădirea a fost evacuată. 

Poliţiştii din cadrul Serviciului Pirotehnic al SIAS au făcut verificări în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici