Alertă de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara. Zeci de pompieri se află la faţa locului

O alarmă de incendiu a fost lansată sâmbătă, la Spitalul Judeţean din Timişoara. O persoană a sunat la 112 şi a anunţat că în interior se simte miros de plastic ars. Zeci de pompieri au ajuns la faţa locului şi încearcă să afle de unde provine mirosul.

9643 afișări
Imaginea articolului Alertă de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara. Zeci de pompieri se află la faţa locului

Alertă de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara. Zeci de pompieri se află la faţa locului

Apelul a fost înregistrat la numărul unic de urgenţă 112.

Pompierii încearcă să afle dacă este vorba despre o alarmă falsă sau dacă există pericol de incendiu.

Potrivit primelor informaţii, la faţa locului se află 25 de pompieri.

Aceştia fac verificări şi până în prezent nu au găsit sursa mirosului de plastic ars.

Ulterior, pompierii au constat că a fost vorba despre o alarmă falsă şi au retras echipajele.

„În urma unui apel la 112, astăzi, la ora 11:18, am fost anunţaţi de prezenţa unui miros de plastic ars, fără degajări de fum, la Spitalul Casa Austria, secţia de arşi, cu declanşarea alarmei de incendiu. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 28 de pompieri cu 4 autospeciale de stingere, 2 autoscări de lucru la înălţime, un echipaj SMURD TIP B, o autospeciala de transport personal şi victime multiple şi un echipaj CBRN. În urma recunoaşterii efectuată la faţa locului, nu se confirmă mirosul. De asemenea, în urma măsurătorilor efectuate de echipajul CBRN, nu s-au identificat depăşiri ale valorilor normale”, au anunţat reprezentanţii ISU Timiş.

În continuare se fac verificări pentru a identifica cauza declanşării alarmei de incendiu, precizează pompierii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
alarmă,
pompieri,
spital

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici