Alertă falsă cu bomba la sediul unui post de radio din Capitală

383 afișări
Imaginea articolului Alertă falsă cu bomba la sediul unui post de radio din Capitală

Alertă falsă cu bomba la sediul unui post de radio din Capitală

Pe conturile de socializare, jurnalişti de la postul de radio Europa FM au spus că alerta cu bomba a fost la sediul lor, iar la ora transmiterii acestei ştiri angajaţii au fost lăsaţi să intre în clădire, după ce s-a stabilit că nu există pericol.

Alertă cu bombă, miercuri, la sediul unui post de radio din Capitală, situat în Sectorul 2. Alerta cu bomba a fost în jurul orei 13.00.

Potrivit Poliţiei Capitalei, prin apel 112, o persoană a anunţat ca la sediul postului de radio, situat în Sectorul 2, ar exista un dispozitiv explozibil.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6, precum şi cei ai Brigăzii Rutiere au mers acolo şi au fost evacuate toate persoanele.

Specialiştii pirotehnicieni au făcut verificări.

Poliţia Capitalei a anunţat apoi că activitatea a fost reluată, după ce nu a fost identificată nicio „situaţie cu potenţial periculos”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
radio,
bombă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici