FOTO  Alertă în Bistriţa-Năsăud din cauza unui accident grav dintre un autocar şi o autocisternă. O persoană a decedat

Un autocar a lovit o autocisternă pe o şosea din Bistriţa-Năsăud, iar autorităţile sunt în stare de alertă deoarece este posibil să fie numeroase persoane rănite.

1322 afișări
Imaginea articolului Alertă în Bistriţa-Năsăud din cauza unui accident grav dintre un autocar şi o autocisternă. O persoană a decedat

Alertă în Bistriţa-Năsăud din cauza unui accident grav. Un autocar a lovit o autocisternă

UPDATE 18:23

Un bărbat a murit şi altul este în stare gravă, în urma accidentului dintre un autocar şi o autocisternă, care a avut loc, joi seara, în localitatea Lechinţa, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Echipajele de intervenţie au găsit la locul accidentului, în Lechinţa, 15 persoane, dintre care un bărbat în stop cardiorespirator.

Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, acesta a decedat.

O a doua victimă, aflată în stare gravă, a fost stabilizată şi transportată la UPU SMURD Bistriţa, pentru îngrijiri medicale.

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, celelalte 13 persoane au fost evaluate de personalul medical aflat la faţa locului, iar starea acestora nu a a impus transportul la spital.

Pentru ca pasagerii din autocar să poată continua deplasarea a fost pus la la dispoziţie un alt mijloc de transport.

UPDATE 17:17 

În accident au fost implicate 15 persoane. Unul dintre ocupanţi se află în stop cardio respirator, iar altul este în stare gravă. Celelalte persoane se află în evaluare medicală la faţa locului.

ŞTIRE INIŢIALĂ

Un autocar a lovit o autocisternă pe o şosea din Bistriţa-Năsăud, iar autorităţile sunt în stare de alertă deoarece este posibil să fie numeroase persoane rănite.

Potrivit ISU, accidentul s-a produs joi, în localitatea Lechinţa.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la faţa locului au fost trimise numeroase echipe de intervenţie. Primele informaţii arată că cel puţin două persoane sunt încarcerate şi se află în stare gravă.

Pompierii intervin cu trei autospeciale de stingere, o unitate de descarcarare, două ambulanţe SMURD, două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi o unitate de terapie intensivă mobilă.

Traficul auto prin zonă este blocat.

Conform ISU Bistriţa-Năsăud, în urma accidentului au rezultat 13 victime, din care 2 în stare gravă, iar 11 cu răni uşoare.

La acest moment, se fac manevre de resuscitare şi se acordă îngrijiri medicale la locul accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici