Alertă în judeţul Bihor. Un copil de 4 ani luat de viitură, este căutat de zeci de pompieri

  • Un copil de 4 ani din localitatea Valea de Sus, judeţul Bihor, este căutat de zeci de pompieri
  • Acesta ar fi fost luat de viitură
867 afișări
Imaginea articolului Alertă în judeţul Bihor. Un copil de 4 ani luat de viitură, este căutat de zeci de pompieri

Viitură

Un copil de 4 ani din localitatea Valea de Sus, judeţul Bihor, este căutat, sâmbătă, de zeci de pompieri după ce a fost luat de o viitură.
 
Purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca, a declarat pentru MEDIAFAX că au fost mobilizaţi zeci de pompierii să intervină pentru căutarea copilului, alături de voluntari, poliţişti, jandarmi şi salvamontişti.
 
Viitura a fost formată într-un pârău în urma ploilor torenţiale căzute în localitate.
 
Copilul se afla pe malul pârâului când a fost luat de ape.
 
Acesta era împreună cu părinţii săi şi cu un frate mai mic.
 
De asemenea, în judeţul Mureş, ISU anunţă că un copil a rămas pe acoperişul unui adăpost de animale în localitatea Roua, comuna Fântânele.
 
Ploile au dus şi la inundarea a zeci de curţi şi subsoluri, dar şi la căderea unor copaci pe carosabil în judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud.
 
Judeţele Bihor, Cluj, Bistriţa-Năsud şi Mureş se află sâmbătă sub cod portocaliu de ploi torenţiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici