Alertă în trafic: ceaţă pe A2 şi în judeţul Harghita. Şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent

Conform centrului Infotrafic al Poliţiei, se circulă, vineri dimineaţă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea, pe alocuri, sub 150-200 de metri, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 145 (municipiul Feteşti) – 210 (municipiul Constanţa).

77 afișări
Imaginea articolului Alertă în trafic: ceaţă pe A2 şi în judeţul Harghita. Şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent

Sursa foto: Mediafaxfoto

De asemenea, este semnalată ceaţă şi pe mai multe artere rutiere din judeţul Harghita, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A3 Bucureşti - Ploieşti, dar şi DN 1 Ploieşti – Braşov şi DN7 Piteşti-Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, cu valori normale de trafic şi cu vizibilitatea bună.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, începând din localitatea Ciorogârla, judeţul Ilfov, dar şi pe DN4, localitatea Popeşti-Leordeni.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a fost închisă circulaţia pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 7C (Transfăgărăşan), pe sectorul de drum cuprins între kilometrii 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) - 130+800 metri (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), dar şi pe DN 67C (Transalpina), pe tronsonul kilometric 34+800 metri - 59+800 metri, între localităţile Rânca (judeţul Gorj) şi Obârşia Lotrului (judeţul Vâlcea).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici