Alertă în Vâlcea. Hoţii au intrat în casa unui poliţist, de unde au furat arma şi alte bunuri

Poliţiştii din Vâlcea fac anchete după ce un poliţist din cadrul Secţiei Pietrari a fost prădat, hoţii intrând în locuinţă, de unde au furat bijuterii şi arma din dotarea agentului. În acest caz există un cerc de suspecţi. Şi poliţistul este anchetat cu privire la modul de păstrare a armamentului.

1337 afișări
Imaginea articolului Alertă în Vâlcea. Hoţii au intrat în casa unui poliţist, de unde au furat arma şi alte bunuri

Alertă în Vâlcea. Hoţii au intrat în casa unui poliţist, de unde au furat arma şi alte bunuri

Potrivit Poliţiei Vâlcea, în locuinţa unui poliţist din cadrul Sectiei 9 Pietrari ar fi pătruns, duminică, persoane necunoscute, de unde ar fi sustras bijuterii şi armamentul de serviciu din dotarea poliţistului.

„Imediat, au fost mobilizate toate efectivele în vederea efectuării de cercetări, în cauză existând un cerc de persoane bănuite”, a transmis luni, Poliţia Vâlcea.

În ceea ce priveşte modul de păstrare a armamentului, în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea s-a demarat o anchetă internă, mai arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici