ALERTĂ la Iaşi: O femeie, înjunghiată de fostul concubin în faţa restaurantului unde lucrează, în centrul oraşului

O femeie în vârstă de 47 de ani a fost înjunghiată, vineri seara, în faţa unui restaurant din centrul Iaşului, de fostul concubin, un bărbat în vârstă de 63 de ani. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, bărbatul fiind dus la audieri şi femeia, la spital.

1155 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ la Iaşi: O femeie, înjunghiată de fostul concubin în faţa restaurantului unde lucrează, în centrul oraşului

O femeie, înjunghiată de fostul concubin în faţa restaurantului unde lucrează, în centrul Iaşului

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au declarat, vineri seară, că un bărbat de 63 de ani a fost dus la audieri, după ce şi-ar fi atacat fosta concubină, ma tânără cu 16 ani decât el, cu un cuţit, în faţa unui restaurant din centrul oraşului.

"Am fost anunţaţi că o femeie a fost înjunghiată de către fostul concubin cu trei lovituri de cuţit în zona toracică şi a braţelor. Suspectul a fost luat de către poliţişti şi dus la Secţia III de Poliţie, pentru audieri. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit medicilor ieşeni, femeia rănită este conştientă.

"Pacienta a ajuns în UPU Spitalului Sfântul Spiridon, din Iaşi, adusă de o ambulanţă. Ea este conştientă şi stabilă din punct de vedere hemodinamic. Are plăgi tăiate la nivelul toracelui şi al antebraţelor", a spus prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tentative de omor şi urmează să stabilească cum s-a întâmplat incidentul şi cauzele producerii lui, după care vor fi luate măsurile care se impun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici