ALERTĂ la Iaşi: Un bărbat a vrut să intre înarmat în sediul Judecătoriei, decis să îşi facă singur dreptate

Un bărbat a vrut să intre înarmat, vineri după-amiaza, în sediul Judecătoriei Iaşi, a refuzat să se supună controlului jandarmilor, spunând că vrea să omoare un poliţist sau un jandarm pentru a-şi face dreptate. În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar bărbatul a fost amendat.

1446 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ la Iaşi: Un bărbat a vrut să intre înarmat în sediul Judecătoriei, decis să îşi facă singur dreptate

ALERTĂ la Iaşi: Un bărbat a vrut să intre înarmat în sediul Judecătoriei, spunând că vrea să îşi facă dreptate

Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Iaşi, Cristina Vîlcu, a spus, vineri, că bărbatul a vrut să intre în sediul instanţei cu un cuţit şi o bară metalică, spunând că vrea să îşi facă dreptate.

"Persoana în cauză era înarmată cu un cuţit cu lungimea de 24 cm şi o bară metalică, transformată într-un baston cu lungimea de 40 cm. Aceasta a refuzat să se supună controlului antiterorist efectuat de jandarmi şi a devenit recalcitrantă, începând să ameninţe că vrea să îşi facă dreptate şi să omoare un poliţist sau un jandarm", a spus judecătorul Cristina Vîlcu.
Potrivit acesteia, individul a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei III de Poliţie din Iaşi, unde a fost amendat.

În acelaşi timp, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice pe numele bărbatului

"Atragem atenţia că regulile de acces în instanţă sunt restrictive, fiind interzis accesul persoanelor care au asupra lor arme, muniţii, materiale explozibile sau inflamabile, substanţe toxice ori alte asemenea materiale sau mijloace periculoase care pot fi folosite ca arme", a mai spus judecătorul Cristina Vîlcu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici