Alertă la METROU după o degajare de fum la staţia Eroii Revoluţiei. UPDATE: S-a localizat sursa incendiului, circulaţia a fost reluată

Pompierii au intervenit luni seară în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, în urma unei degajări de fum. La scurt timp, echipa de intervenţie a ISU Bucureşti-Ilfov a identifiat sursa fumului la staţia alăturată, Constantin Brâncoveanu. Circulaţia metroului a fost oprită în timpul intervenţiei.

1398 afișări
Imaginea articolului Alertă la METROU după o degajare de fum la staţia Eroii Revoluţiei. UPDATE: S-a localizat sursa incendiului, circulaţia a fost reluată

Degajare de fum la staţia de metrou Eroii Revoluţiei. Accesul din exterior al călătorilor, oprit

UPDATE 20.00 Incendiul de la staţia de metrou C. Brâncoveanu a fost localizat şi stins. Circulaţia, reluată

Pompierii au reuşit să stingă incendiul de luni seară de la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, sursa fiind identificată într-o nişă a tunelului cu o suprafaţă de patru metri pătraţi, unde au ars mai multe materiale textile, ambalaje, hârtie. Circulaţia metroului a fost reluată.

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au reuşit să identifice sursa fumului de la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, aceasta fiind în interiorul unei nişe de aproximativ patru metri pătraţi. Potrivit ISU, în interior au ars hârtie, materiale textile, diferite ambalaje. Incendiul a fost stins şi circulaţia metroului a fost reluată.

Precizările vin după ce pompierii au intervenit luni seară în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, în urma unei degajări de fum, aceştia încercând, la momentul transmiterii ştirii să identifice sursa fumului, informează ISU Bucureşti-Ilfov. Circulaţia nu este restricţionată, însă a fost oprit accesul din exterior. Însă, după verificări, sursa a fost localizată la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu.

„În urma verificărilor, s-a constatat că fumul provine din apropierea staţiei Brâncoveanu, din subteran. Linia a fost scoasă de sub tensiune şi circulaţia metroului sistată. Se fac verificari pentru a se stabili sursa exactă”, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Alături de echipajele ISU, au intervenit şi pompierii METROREX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici