ALERTĂ MEDICALĂ în Buşteni, unde 35 de persoane dintr-o tabără, între care 10 copii, acuză stări de rău

Mai multe echipaje de ambulanţă acţionează, joi, în zona Mănăstirii Sfânta Treime din Buşteni, unde 35 de persoane, între care 10 copii, care se află într-o tabără acuză stări de rău, transmite corespondentul MEDIAFAX.

854 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ MEDICALĂ în Buşteni, unde 35 de persoane dintr-o tabără, între care 10 copii, acuză stări de rău

ALERTĂ MEDICALĂ în Buşteni, unde 35 de persoane dintr-o tabără, între care 10 copii, acuză stări de rău

Potrivit ISU Prahova, paramedicii SMURD şi echipe ale Ambulanţei Prahova intervin, joi, la o urgenţă medicală în Buşteni la Mănăstirea Sfânta Treime unde 35 de persoane, din care 10 copii, acuză stări de rău.

„Au stări de vomă şi scaune diareice. Se deplasează la faţa locului pentru evaluare primară două echipaje SAJ, din care unul cu medic şi un echipaj SMURD”, a declarat Adrian Radu, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

La rândul său, prefectul de Prahova, Mădălina Lupea, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că nu se ştie exact numărul persoanelor care vor ajunge la spital şi care este motivul pentru care li s-a făcut rău.

„Ştim că se aflau într-o tabără. Medicii încă intervin şi evaluează. Au stări de vomă, febră şi scaune diareice. Vom vedea de la ce”, a declarat Lupea.

La ora transmiterii acestei ştiri, medicii acordă primul ajutor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici