ALERTĂ METEO: Cod galben de viscol în zone din nouă judeţe

Meteorologii au emis cod galben de viscol în zonele de munte din nouă judeţe, anunţând intensificări ale vântului cu viteze de 100 de kilometri pe oră.

4900 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ METEO: Cod galben de viscol în zone din nouă judeţe

ALERTĂ METEO: Cod galben de viscol în nouă judeţe

Astfel, zonele de munte din judeţele Prahova, Argeş şi Dâmboviţa se află vineri, până la ora 12.00, sub cod galben de viscol, fiind prognozat vânt puternic, care va putea ajunge la 100 de kilometri pe oră, potrivit unei avertizări emise de ANM.

Vântul este asociat cu transport de zăpadă.

Totodată, zona joasă şi zona de munte din judeţul Suceava, judeţele Botoşani şi Iaşi, precum şi zonele de munte din Bacău, Vrancea şi Neamţ se află sub avertizare cod galben de viscol, vântul bătând, până la ora 10.00, cu 70 - 80 de kilometri pe oră, iar în zona înaltă, la peste 1.700 de metri, cu 100 de kilometri pe oră, spulberând zăpada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici