Alertă: minor dispărut. Poliţiştii din Vrancea caută o fată de 13 ani din localitatea Suraia

  • Poliţiştii din judeţul Vrancea căută o adolescentă care a plecat de acasă.
  • Este vorba despre o fată de 13 ani, din localitatea Suraia, care a plecat voluntar de la domiciliul său. Poliţiştii solicită ajutorul populaţiei.
2768 afișări
Imaginea articolului Alertă: minor dispărut. Poliţiştii din Vrancea caută o fată de 13 ani din localitatea Suraia

Poliţiştii din Vrancea căută o adolescentă care a plecat de acasă

Potrivit IPJ Vrancea, sâmbătă, în jurul orelor 15.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, în cursul dimineţii, Jurubiţă Georgiana Nicoleta, de 13 ani, a plecat în mod voluntar de la locuinţa sa de pe raza localităţii Suraia, fără a mai reveni.

Persoana dispărută are înălţimea de 1,6 metri, greutatea de aproximativ 60 de kilograme, constituţie robustă, păr şaten lung şi ochi căprui. Când a plecat de acasă, fata era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră şi pantaloni kaki, tip armată.

Persoanele care deţin informaţii cu privire la fata de 13 ani sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici