Alexandru Cumpănaşu îi cere lui Fifor publicarea raportului poliţistului care a vorbit de pe telefonul personal cu Alexandra

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a făcut un apel public, vineri, către ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, de a publica, printre altele, raportul ofiţerului de poliţie care a vorbit de pe telefonul personal cu Alexandra.

2042 afișări
Imaginea articolului Alexandru Cumpănaşu îi cere lui Fifor publicarea raportului poliţistului care a vorbit de pe telefonul personal cu Alexandra

Alexandru Cumpănaşu îi cere lui Fifor publicarea raportului poliţistului care a vorbit cu Alexandra

"Nu avem certitudinea ca Alex este decedata sau in viata in afara sentimentului familiei ca traieste. Nu avem complicii si reteaua criminala din spatele acestei tragedii odioase, nu avem crima organizata macar din Olt arestata. Nici macar CERCETATA", scrie Alexandru Cumpănaşu, pe Facebook.

Unchiul Alexandrei Mpceşanu face un apel către Mihai Fifor.

"De aceea fac un:
Apel catre Ministrul de Interne
prin care ii der 4 lucruri clare in mod imperios:
1. Publicarea de urgenta a Raportului ofiterului de politie care a vorbit de pe telefonul personal cu Alexandra. Noi (familia) am facut tot ce am putut pt a ajuta Parchetul si MAI atat cu informatii cat si cu solicitarea catre STS a conversatiilor acestei EROINE a unui intreg popor astazi fara sa-si doreasca o clipa. Daca nu va fi facut public vom depune cerere oficiala pt avea acces la el ca parte (victima) in tot acest COSMAR.

2. Publicarea unui comunicat de presa sau o declaratie de presa din partea Ministrului de Interne prin care sa clarifice daca MAI are cunostine despre retele de crima organizata in judetul Olt. Daca DA, de ce nu sunt inca arestati liderii si complicii lor din fiecare sector (politie, parchet, politica, administratii publice, etc. )

3. Un raspuns public sau SCRIS catre mine prin care sa-mi comunice daca a dispus ordine scrise si planuri de masuri pt verificarea tuturor disparitiilor de copii si nu numai nerezolvate macar din ultimii 10 ani. Ii precizez domnului ministru ca Procurorul General a semnat deja ordinele de inspectie atat fata de procurorii DIICOT cat si fata de procurorii parchetelor teritoriale asa cum a dispus deja si CSM prin Inspectia Judiciara. Politistii care au acoperit retele in ultimii 10 ani trebuie cercetati si trimisi la puscarie. Va cer in numele populatiei intregii tari aflata de mine in acest demers un raspuns public: ati semnat sau nu ordinele de control pt ultimii 10 ani? In caz contrar voi reveni cu o alta adresa scrisa.

4. Arestarea deindata a tuturor clanurilor interlope din intreaga tara impreuna cu Parchetul General despre care se presupune ca MAI si DIICOT au cunostinta si le-au documentat", conchide Alexandru Cumpănaşu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici