Alexandru Rafila: Scopul comisiei nu ar fi să găsească vinovaţi, ci să ofere răspunsuri

  • Rafila: ”Scopul comisiei parlamentare care investighează managementul pandemiei nu este să găsească vinovaţi, ci să ofere răspunsuri populaţiei.”
  • Rafila a făcut apel la liderii partidelor parlamentare să sprijine constituirea comisiei.
151 afișări
Imaginea articolului Alexandru Rafila: Scopul comisiei nu ar fi să găsească vinovaţi, ci să ofere răspunsuri

Alexandru Rafila: Scopul comisiei nu ar fi să găsească vinovaţi, ci să ofere răspunsuri

Scopul comisiei parlamentare care investighează managementul pandemiei nu este să găsească vinovaţi, ci să ofere răspunsuri populaţiei, încât oamenii să poată să-şi recâştige încrederea în autorităţi şi în sistemul de sănătate, spune deputatul PSD Alexandru Rafila.

”Sperăm să putem trece propunerea PSD de constituire a unei comisii care să investigheze modul în care a existat managementul pandemiei în toată această perioadă, plecând de la toate datele, număr de cazuri, testare, vaccinare şi, binenţeles, lucrul care a fost adus în discuţie şi de fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, referitor la numărul de decese. Noi considerăm că o astfel de comisie ar fi foarte utilă”, spune Alexandru Rafila.

Rafila a făcut apel la liderii partidelor parlamentare să sprijine constituirea comisiei.

„Scopul acestei comisii nu este să găsească vinovaţi, ci să ofere răspunsuri populaţiei, încât oamenii să poată să-şi recâştige încrederea în autorităţi şi în sistemul de sănătate”, adaugă deputatul PSD.

Alexandru Rafila spune că „toată lumea care a fost implicată în mod direct mi se pare firesc să poată să răspundă în faţa unei comisii parlamentare”.

„Vlad Voiculescu poate să fie invitat, nu poate fi chemat, că nu mai are nicio calitate oficială în acest moment”, a mai spus Rafila..

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rafila,
comisie,
pandemie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici