Alimentarea cu energie electrică a fost reluată în cele opt localităţi hunedorene afectate de vânt

Alimentarea cu energie electrică în cele opt localităţi hunedorene afectate de vântul puternic a fost reluată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după aproximativ 24 de ore, angajaţii Enel reuşind să remedieze toate defecţiunile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

54 afișări
Imaginea articolului Alimentarea cu energie electrică a fost reluată în cele opt localităţi hunedorene afectate de vânt

Alimentarea cu energie electrică a fost reluată în cele opt localităţi hunedorene afectate de vânt (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urhenţă Hunedoara (ISU), lt. Anemona Doda, alimentarea cu energie electrică a celor opt localităţi hunedorene afectate de vântul puternic a fost reluată în totalitate după aproximativ 24 de ore.

“Peste 2.000 de hunedoreni din opt localităţii au rămas fără curent electric din cauza vântului puternic care a afectat 58 de puncte de transformare în noaptea de vineri spre sâmbătă. Echipele Enel au început remedierea avariilor imediat , iar funizarea energiei electrice a fost reluată pe rând în toate cele opt localităţi afectate. Ultimii consumatori au fost recuplaţi la reţea la aproape 24 de ore”, a mai spus lt. Doda.

Potrivit unui comunicat de presă emis, sâmbătă, de ISU Hunedoara, vântul puternic a afectat 58 de puncte de transformare care alimentează cu energie electrică peste 2.000 de consumatori din opt localităţi hunedorene.

“Fenomenele meteo periculoase au afectat 58 de puncte de transformare care alimenteaza cu energie electrică peste 2.000 de consumatori din zonele Orăştie, Haţeg, Brad, Ilia, Teliuc, Ghelari, Căstau şi Boiţa. Pentru remedierea avariilor la reteaua electrica actioneaza echipele specializate ale ENEL”, se mai arată în comunicatul de presă.

Judeţul Hunedoara s-a aflat, de vineri de la ora, ora 17.00, sub incidenta atenţionării meteo cod galben până sâmbătă dimineaţă la ora 10.00, fenomenele prognozate fiind precipitaţii sub forma de ploaie, intensificări de vânt şi ninsori în zonele montane.

Potrivit sursei citate, până în data de 2 februarie 2015, ora 16.00, pentru judeţul Hunedoara, este valabilă informarea meteo fără cod de vreme marcată de ploi insemnate şi intensificări de vânt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici