Alimentarea cu energie electrică, afectată în zeci de localităţi din Transilvania

Furtunile din noaptea de miercuri spre joi au produs avarii importante ale reţelei de energie electrică în judeţele Bjihor, Satu Mare şi Maramureş, fiind afectate 54 de localităţi, la ora transmiterii ştirii, echipele Electrica reuşind să remedieze defecţiunile în mai bine de jumătate din ele.

1 afișare

Potrivit unui comunicat al Electrica, întreruperile sau sistările în alimentarea cu energie electrică afectau, joi, la ora 6:00, consumatori casnici sau agenţi economici din 54 de localităţi de pe raza Filialei Electrica Transilvania Nord.

Ca urmare a intervenţiei echipelor Electrica a fost remediată o parte a avariilor din Bihor, astfel că, la ora 11:00, mai erau întreruperi în 24 de lcoalităţi.

La ora transmiterii comunicatului, în judeţul Maramureş, în zona Sighet, mai erau nouă puncte de transformare avariate şi erau probleme în alimentarea cu energie electrică în două localităţi. În Satu Mare arau avariate 16 puncte de transformare şi şase localităţi aveau probleme cu alimentarea cu energie, iar în bihor 36 de puncte de transofmare erau avariate şi în 16 localităţi erau probleme în alimentarea cu energie electrică.

Un număr de 17 echipe de intervenţie lucrează pentru remedierea avariilor tehnice şi reluarea alimentării cu energie electrică, intenţia fiind cea de reluare a unei furnizări normale în cursul zilei de joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici