Alţi doi bărbaţi au murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 63

Doi bărbaţi în vârstă de 57 de ani şi 46 de ani din Capitală, respectiv judeţul Argeş, au murit miercuri din cauza gripei, anunţă Institutul Naţional pentru Sănătate Publică (INSP). Numărul deceselor a ajuns, de la începutul sezonului, la 63.

1217 afișări
Imaginea articolului Alţi doi bărbaţi au murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 63

Alţi doi bărbaţi au murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 63

Institutul Naţional pentru Sănătate Publică a anunţat joi seară că un bărbat în varsta de 57 de ani, din Capitală, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09 şi un bărbat de 46 de ani, din judeţul Argeş, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, au murit miercuri.

Numărul deceselor a ajuns la 63, de la începutul sezonului.

Ministerul Sănătăţii a declarat miercuri epidemie de gripă. Ministerul Sănătăţii a transmis către toate spitalele din ţară recomandări suplimentare, odată cu declararea epidemiei de gripă, a informat Sorina Pintea, precizând că una dintre măsuri vizează accesul vizitatorilor „în mod real” în toate unităţile sanitare, în special în secţiile cu risc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici