Amânare în procesul de la Deva al lui Gorbunov

Procesul în care Serghei Gorbunov este judecat pentru tâlhărie a fost amânat, la termenul de luni, de magistraţii Judecătoriei Deva, întrucât niciunul din cei trei martori citaţi nu s-a prezentat în faţa instanţei.

13 afișări
Imaginea articolului Amânare în procesul de la Deva al lui Gorbunov

Amânare în procesul de la Deva al lui Gorbunov

Procesul a fost amânat întrucât niciunul din cei trei martori pentru care existau citaţii nu s-a prezentat, doi dintre ei fiind plecaţi în străinătate, unul în Spania şi altul în SUA, iar pentru cel de-al treilea a fost depus la dosar un certificat de deces.

Pe de altă parte, nici raportul de expertiză ADN realizat la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici" din Bucureşti, la solicitarea avocatului lui Gorbunov, nu a ajuns încă la Judecătoria Deva.

Astfel, termenul următor a fost stabilit pentru 27 aprilie, când vor fi citaţi cei doi martori, iar dacă aceştia nu vin din străinătate se vor citi declaraţiile date de ei anchetatorilor.

Serghei Gorbunov urmează să fie transportat înapoi la Penitenciarul Aiud după ce şi ceilalţi deţinuţi aduşi la procese vor putea pleca de la Deva.

Serghei Gorbunov a rămas încarcerat, de la jumătatea lunii februarie, la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Aiud, judeţul Alba, şi luni a fost dus, pentru a treia oară, în faţa magistraţilor Judecătoriei Deva, pentru un nou termen în procesul în care este judecat pentru tâlhărirea unui patron de casă de schimb valutar din municipiul hunedorean.

Gorbunov este judecat de magistraţii Judecătoriei Deva pentru tâlhărie, el fiind acuzat că l-a atacat, în urmă cu şase ani, pe patronul unei case de schimb valutar din Deva şi că i-a furat 65.000 de lei.

Citeşte şi:

Gorbunov ameninţă că va da statul în judecată

Cererea lui Gorbunov de recuzare a instanţei de la Judecătoria Deva, respinsă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici