Ambasada SUA va fi închisă luni, de Columbus Day

Ambasada SUA şi Centrul Cultural American de la Bucureşti vor fi închise luni, 8 octombrie, cu ocazia sărbătoririi Columbus Day, informează misiunea diplomatică americană.

69 afișări
Imaginea articolului Ambasada SUA va fi închisă luni, de Columbus Day

Ambasada SUA va fi închisă luni, de Columbus Day (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

În SUA se comemorează anual, în a doua luni a lunii octombrie, debarcarea lui Cristofor Columb în Lumea Nouă, pe 12 octombrie 1492.

Toate serviciile Ambasadei îşi vor relua activitatea marţi, 9 octombrie.

Birourile instituţiilor guvernului federal al SUA sunt închise de Columbus Day, la fel ca şi cele ale băncilor. În şcolile din SUA se învaţă însă, iar cele mai multe magazine sunt de asemenea deschise. La New York se organizează în această zi o mare paradă festivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici