Ambasadorul român în Israel spune că românii nu au fost sechestraţi, MAE continuă verificările

Cei patru români care ar fi fost sechestraţi pe o insulă în Caraibe nu au fost niciodată în pericol şi nu au fost niciodată reţinuţi, transmite corespondentul RRA în Israel, citându-l pe ambasadorul român la Tel-Aviv, însă MAE a anunţat că verifică în continuare informaţiile.

28 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul român în Israel spune că românii nu au fost sechestraţi, MAE continuă verificările

Ambasadorul român în Israel spune că românii nu au fost sechestraţi, MAE continuă verificările

Potrivit RRA, "cei patru cetăţeni români nu au fost niciodată în pericol, nu au fost niciodată reţinuţi, iar în acest moment nu se mai află pe insulă".

De asemenea, potrivit postului citat, cei patru erau turişti şi nu au putut părăsi insula deoarece muncitorii chinezi blocaseră portul.

Cei patru ar fi părăsit insula West Caicos, aflându-se în prezent pe insula Providencial.

Contactat de MEDIAFAX, Biroul de presă al MAE a transmis că instituţia face în continuare demersuri pentru a verifica informaţiile.

Patru cetăţeni români se află în grupul de cel puţin 17 străini, în majoritate israelieni, sechestraţi pe o insulă din Caraibe de mai mulţi angajaţi chinezi ai unei firme de construcţii, a declarat ambasadorul Israelului în Republica Dominicană, citat de portalul Ynetnews.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici