Ambulanţă care mergea către o pacientă, blocată în noroi pe un drum din judeţul Vrancea | FOTO

O ambulanţă care mergea să preia o femeie din Jitia, judeţul Vrancea, a rămas blocată în noroi, pe un drum puternic afectat de inundaţii. Femeia înghiţise mai multe pastile şi era în stare gravă.

794 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă care mergea către o pacientă, blocată în noroi pe un drum din judeţul Vrancea | FOTO

Ambulanţă care mergea către o pacientă, blocată în noroi, pe un drum din judeţul Vrancea

Primarul comunei Jitia din judeţul Vrancea, Ion Păun, a declarat, pentru MEDIAFAX, că ambulanţa intrase pe un drum închis din cauza inundaţiilor.

„Nu a ştiut că drumul este închis şi a intrat pe o porţiune cu apă şi noroi. A rămas împotmolită. Ambulanţa se deplasa la un caz din localitate, la o femeie depresivă care a înghiţit 20 de pastile”, a spus primarul.

Potrivit acestuia, angajaţii şi utilajele Primăriei au intervenit, reuşind să scoată ambulanţa din noroi.

„Pacienta a fost trimisă la spital. Drumul este închis deoarece este afectat de inundaţii. Noi am raportat la ISU", a spus Ion Păun.

Tot în judeţul Vrancea, DN2D este blocat complet la km. 90 + 100, pe ambele sensuri, din cauza alunecărilor de teren, iar la km. 85+200 un sens de mers este blocat de un copac căzut pe carosabil.

 

Taguri:
ambulanţă,
noroi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici