Ambulanţier din Suceava, ucis de COVID-19. Ion Irimescu e al şaptelea cadru medical din România doborât de boală

  • Un ambulanţier din Suceava a murit în această dimineaţă din cauza Covid-19
  • Bărbatul fusese testat pozitiv pe 20 aprilie şi a fost iniţial internat în Secţie de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Suceava
  • Starea bărbatului s-a înrăutăţit, aşa că medicii l-au transferat la Iaşi
2686 afișări
Imaginea articolului Ambulanţier din Suceava, ucis de COVID-19. Ion Irimescu e al şaptelea cadru medical din România doborât de boală

Un ambulanţier din Suceava a murit de COVID-19. Este al şaptelea cadru medical din România doborât de boală

Un bărbat de 60 de ani, angajat al Serviciului de Ambulanţă Suceava, s-a stins în această dimineaţă din cauza infecţiei Covid  19. 

Ion Irimescu a fost testat pozitiv pe 20 aprilie. Pentru că s-a simţit foarte rău omul a fost internat în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Suceava. Starea bărbatului s-a agravat tot mai mult, aşa că medicii au luat decizia de a-l transfera la Iaşi, la Clina de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva", scrie Monitorul de Suceava.  

Ministerul Sănătăţii a confirmat acest deces. Este al 7-le cadru medical doborât de Covid 19, de la începutul epidemiei în România. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici