Amelia Antoniu se simte mai bine, dar face repaus vocal, Roxana Preda se află în stare gravă

Starea Ameliei Antoniu este tot mai bună, respiră fără mască de oxigen, dar trebuie să mai facă repaus vocal, în schimb cea a Roxanei Preda s-a agravat având o insuficienţă respiratorie severă.

61 afișări
Imaginea articolului Amelia Antoniu se simte mai bine, dar face repaus vocal, Roxana Preda se află în stare gravă

Amelia Antoniu se simte mai bine, dar face repaus vocal, Roxana Preda se află în stare gravă (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), medicul Bogdan Popescu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că analizele Ameliei Antoniu sunt bune, medicii luând în calcul chiar transferarea ei din secţia de Terapie intensivă într-un salon.

"Este mult mai bine, respiră fără oxigen, este stabilă. Medicii i-au recomandat însă să nu vorbească pentru că este nevoie încă de recuperare. Medicii discută la această oră oportunitatea transferării pacientei din Terapie intensivă într-un salon", a spus purtătorul de cuvânt.

În legătură cu Roxana Preda, cea de-a doua pacientă transferată de la Spitalul CF2 săptămâna trecută, Bogdan Popescu a arătat că starea acesteia s-a agravat.

"Din păcate, starea pacientei s-a agravat şi prezintă insuficienţă respiratorie severă. Este conectată la aparate, iar acestea folosesc o presiune mare pentru ca bolnava să poată respira. Prognosticul extrem de rezervat", a precizat Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici