Amendã de minimum 500 de lei pentru maşinile parcate ilegal în sectorul 2 al Capitalei

Autovehiculele parcate neregulamentar în sectorul 2 al Capitalei vor fi ridicate şi duse într-un depozit din cartierul Ion Creangă, iar pentru a le recupera şoferii vor plăti minimum cinci sute de lei.

1 afișare
Imaginea articolului Amendã de minimum 500 de lei pentru maşinile parcate ilegal în sectorul 2 al Capitalei

Amendã de minimum 500 de lei pentru maşinile parcate ilegal în sectorul 2 al Capitalei

Consiliul Local Sector 2 a aprobat o hotărâre din 16 august care are drept scop reglementarea activităţii de ridicare, transportare şi eliberare a autovehiculelor parcate ilegal pe partea carosabilă a drumului public şi care împiedică circulaţia.

Pentru depozitarea maşinilor ridicate, Primăria sectorului 2 a atribuit un teren în suprafaţă de aproape două hectare, pe strada Munţii Buzăului, din cartierul Ion Creangă.

Poliţia Comunitară a Sectorului 2 va organiza licitaţia publică pentru desemnarea operatorului economic care va ridica şi depozita autovehiculele respective. Zece echipaje de poliţie şi utilaje specializate vor ridica maşinile.

Astfel, un şofer căruia i s-a ridicat maşina va plăti 150 de lei de pentru ridicare, alţi 150 pentru transport şi 200 de lei pe zi pentru depozitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici