Amenda primită de Spitalul din Huşi, după ce un pacient s-a sinucis. Bărbatul ieşise de o oră din operaţie

Direcţia de Sănătate Publică din Vaslui a amendat Spitalul din Huşi cu 30.000 de lei pentru că nu are protocoale privind consilierea psihologică a pacientului înainte de o intervenţie chirurgicală. Amenda vine după ce un pacient s-a aruncat de la etajul 2.

1030 afișări
Imaginea articolului Amenda primită de Spitalul din Huşi, după ce un pacient s-a sinucis. Bărbatul ieşise de o oră din operaţie

Amendă de 30.000 pentru Spitalul din Huşi

Amendă din partea DSP a primit şi asistenta care trebuia să îl supravegheze pe bărbatul care s-a aruncat de la etajul 2.

Direcţia de Sănătate Publică Vaslui a decis sancţionarea Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian" Huşi după ce luni un pacient care ieşise de oră dintr-o intervenţie chirugicală s-a aruncat de la etajul al doilea.

„Am decis amendarea asistentei cu 2.000 de lei pentru nesupravegherea pacientului şi a unităţii medicale cu 30.000 de lei pentru inexistenţa şi implicit neaplicarea unui protocol privind consilierea psihologică a pacientului înainte de intervenţia chirurgicală", a declarat pentru MEDIAFAX directorul DSP Vaslui, Mihaela Vlada.

Potrivit sursei citate, Direcţia de Sănătate Publică va verifica în perioada următoare spitalul din Huşi va avea şi va aplica protocolul lipsă.

Un bărbat de 57 de ani a murit luni după-amiază după ce a s-a aruncat de la etajul 2 al Spitalului din Huşi. Bărbatul ieşise de o oră din operaţie. Acestuia i-a fost amputat un picior din coapsă. Conducerea spitalului nu îşi poate explica cum s-a întâmplat incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici