Amenzi pentru bucureştenii care nu poartă mască în spaţii închise şi la locul de muncă

Poliţiştii Capitalei au dat 20 de amenzi în noaptea de sâmbătă spre duminică bucureştenilor prinşi că nu poartă mască de protecţie în spaţii publice închise, spaţii comerciale şi la locul de muncă.

1445 afișări
Imaginea articolului Amenzi pentru bucureştenii care nu poartă mască în spaţii închise şi la locul de muncă

Amenzi pentru bucureştenii care nu poartă mască în spaţii închise şi la locul de muncă

Poliţia Capitalei a anunţat, duminică, faptul că razia a vizat 146 societăţi comerciale din Bucureşti, iar echipele mixte de control au dat 60 de amenzi în valoare de 86.800 de lei.

Dintre acestea 29 de amenzi în valoare de 56.400 de lei au fost date pentru nerespectarea măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„Echipele de control au sancţionat operatorii economici care nu au organizat activitatea în aer liber sau nu au asigurat la intrare triajul epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor, atât pentru personalul propriu cât şi pentru vizitatori”, au arătat poliţiştii.

Alte amenzi au fost aplicate şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice sau pentru nerespectarea legislaţiei privind protecţia consumatorilor

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici