ANAF a încasat o mică avere la o singură licitaţie: a valorificat metale şi pietre preţioase

ANAF, prin Serviciul de valorificare bunuri Bucureşti din cadrul Direcţiei operative de valorificare bunuri confiscate - Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a organizat săptămâna trecută o licitaţie publică în urma căreia a realizat încasări de peste 320.000 la bugetul de stat.

584 afișări
Imaginea articolului ANAF a încasat o mică avere la o singură licitaţie: a valorificat metale şi pietre preţioase

ANAF a încasat peste 325.000 de lei în urma valorificării de metale şi pietre preţioase

Încasarile, în sumă de 326.325 de lei, au fost realizate prin valorificarea unui grup de obiecte metale şi/sau pietre preţioase compus din 136 de obiecte din aur.

Valorificarea s-a desfăşurat cu respectarea prevederilor art. 22 alin. (1) din H.G nr. 731/2007 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonanţei Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precizează instituţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
anaf,
licitaţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici