ANAF a înlocuit şefii birourilor vamale de la Halmeu, Moraviţa, Siret şi Constanţa Sud

ANAF a schimbat şefii birourilor vamale de la Halmeu, Moraviţa, Siret şi Constanţa Sud şi a înlocuit 23 de şefi de tură la birourile vamale Siret, Sculeni, Albiţa, Halmeu, Constanţa Sud, Moraviţa, Naidaş şi la Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa.

64 afișări
Imaginea articolului ANAF a înlocuit şefii birourilor vamale de la Halmeu, Moraviţa, Siret şi Constanţa Sud

ANAF a înlocuit şefii birourilor vamale de la Halmeu, Moraviţa, Siret şi Constanţa Sud (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit ANAF, înlocuirile au fost luate în vederea eficientizării activităţii Autorităţii Naţionale a Vămilor.

Instituţia precizează că în perioada următoare vor fi finalizate misiunile de audit public intern efectuate la cele 8 direcţii regionale vamale de către Direcţia Generală de Audit Public Intern din cadrul ANAF.

"În urma constatărilor, conducerea ANAF va dispune măsurile legale care se impun", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Instituţiile statului au derulat în ultima perioadă o serie de monitorizări urmate de acţiuni inopinate la mai multe puncte vamală din ţară, printre care şi vămile Halmeu, Moraviţa, Siret şi Constanţa Sud. În urma descinderilor mai multe persoane au fost reţinute şi sunt anchetate pentru fapte de corupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici