ANAF susţine că a permis plata salariilor pentru angajaţii SNIF

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat, luni, că a permis plata salariilor pentru angajaţii Societăţii Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare (SNIF), deşi a instituit poprire pe conturile companiei, şi nu a existat niciun impediment pentru achitarea drepturilor cuvenite.

5 afișări
Imaginea articolului ANAF susţine că a permis plata salariilor pentru angajaţii SNIF

ANAF susţine că a permis plata salariilor pentru angajaţii SNIF

"Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili a fost de acord cu plata drepturilor salariale către angajaţii SNIF din conturile bancare care au fost supuse popririi, neexistând nici un impediment în acest sens până în prezent", se arată într-un comunicat al ANAF remis agenţiei MEDIAFAX.

Reprezentanţii Uniunii Sindicatelor din Îmbunătăţiri Funciare (USIF), care au pichetat luni sediul Ministerului Agriculturii, au afirmat că ANAF a blocat şi sursa de salarii, astfel că angajaţii nu îşi mai pot primii banii.

ANAF a respins acuzaţiile arătând că, potrivit prevederilor din Codul de procedură fiscală, nu se acceptă alte plăţi din conturile poprite până la achitarea integrală a obligaţiilor fiscale înscrise în adresa de înfiinţare a popririi, cu excepţia sumelor necesare plăţii drepturilor salariale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici