„Anarhist” la beţie: Un student a vandalizat cinci maşini în Braşov. Cum l-au găsit poliţiştii locali

Un student din Covasna, în vârstă de 22 de ani, este acuzat că, în timpul nopţii de luni spre marţi, a vandalizat cel puţin cinci maşini parcate pe o stradă din Braşov, , acesta fiind prins de poliţiştii locali.

1473 afișări
Imaginea articolului „Anarhist” la beţie: Un student a vandalizat cinci maşini în Braşov. Cum l-au găsit poliţiştii locali

„Anarhist” la beţie: Un student a vandalizat cinci maşini în Braşov. Cum l-au găsit poliţiştii locali

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Braşov, studentul din Covasna a fost surprins, marţi dimineaţa, în jurul orei 03.00, de un echipaj de la Biroul 1 al Poliţiei Locale Braşov, în timp ce vandaliza, la rând, autoturismele parcate în apropierea străzii Mihail Sadoveanu.

La apariţia agenţilor, tânărul de 22 de ani era urcat pe capota unei maşini, încercând să spargă cu picioarele parbrizul.

„Studentul, somat de poliţiştii locali, a coborât imediat de pe capotă. În timpul dialogului cu tânărul, agenţii au constatat că este în stare de ebrietate, prezentând halena alcoolică”, arată Poliţia Locală Braşov.

Oamenii legii au mai constatat ca studentul vandalizase alte patru autovehicule parcate în aceeaşi zonă, în total trei cu număr de Bucureşti şi două înmatriculate în Braşov.

„La o simplă evaluare, s-a putut observa că maşinile prezentau plafoane şi capote înfundate şi lovite, stopuri sparte, antenă smulsă, oglindă retrovizoare spartă, bara de la un portbagaj smulsă şi abandonată pe maşină”, potrivit Poliţiei Locale.

Tânărul a fost dus la Secţia 1 de Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici