ANAT: Copii sub 12 ani vor avea gratuitate la cazare pe litoral

Preşedintele Asociaţei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), Corina Martin, a anunţat, sâmbătă, la Mamaia, că începând de luni copiii sub 12 ani vor avea gratuitate la cazare, în aceeaşi cameră cu părinţii, în 80 la sută din hotelurile de pe litoral.

253 afișări
Imaginea articolului ANAT: Copii sub 12 ani vor avea gratuitate la cazare pe litoral

ANAT: Copii sub 12 ani vor avea gratuitate la cazare pe litoral (Imagine: Mediafax Foto)

Martin a afirmat, la o întâlnire organizată cu operatori de turism din toată ţara, că săptămâna trecută s-a desfăşurat pe litoral o întrunire a Comisiei de Turism din cadrul ANAT, la care au participat reprezentanţi ai hotelierilor din Mamaia, dar şi din sudul litoralului, ocazie cu care a fost luată această decizie.

"Le-am spus hotelierilor să iasă cu programe noi, cu pachete noi pentru atragerea turiştilor. Le-am propus să dăm un semnal că şi în România se va practica la cât mai multe hoteluri o politică de tarif pentru copii care să semene cu politica altor destinaţii din străinătate. Am propus ca un copil până în 12 ani să aibă cazarea gratuită în cameră cu părinţii, dar fără masă gratuită", a afirmat Corina Martin, care a susţinut că majoritatea hotelierilor de pe litoral au fost de acord cu această propunere.

Ea a spus că deja sunt hoteluri de pe litoral care au luat această măsură şi oferă gratuitate pentru doi copii de până în 12 ani, în aceeaşi cameră cu părinţii.

Preşedintele ANAT a apreciat că 80 la sută din hotelurile de pe litoral vor oferi cazare gratuită pentru un copil de peste 12 ani care vine la mare însoţit de părinţi.

În prezent, majoritatea hotelurilor de pe litoral practică tarife reduse cu 50 la sută pentru copii.

Preşedintele ANAT: 80 % din hotelurile de pe litoral vor oferi cazare gratuită copiilor sub 12 ani

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici