Video Anca Nastasi, în căutarea gustului pierdut, duminică, la "România, te iubesc! " - VIDEO

Corespondentul Ştirilor Pro TV Anca Nastasi va prezenta, duminică, în emisiunea "România, te iubesc!", difuzată de la ora 18.00, un reportaj despre produsele alimentare tradiţionale, informează televiziunea.

1596 afișări

"Scandalurile recente din piaţa alimentelor ne dovesc pentru a nu ştiu câta oară că industria alimentară e plină de secrete şi minciună", declară corespondentul Ştirilor Pro TV Anca Nastasi. Tocmai de aceea, Anca a pornit în căutarea gustului pierdut, iar în ediţia din 24 martie a emisiunii "România, te iubesc!" telespectatorii Pro TV vor putea vedea o analiză minuţioasă a meniului lor zilnic.

Tot mai preocupaţi de ceea ce pun pe masă, românii au descoperit produsele tradiţionale. "Îngrijoraţi de lipsa de transparenţă a industriaşilor din domeniul cărnii şi sătui să cumpere aditivi chimici de sinteză, soia şi substanţe injectate la preţ de carne, plini de speranţă oamenii s-au îndreptat către această nişă", spune Anca.

Pentru a lămuri cât sunt ele de sănătoase, de curate, dacă într-adevăr conţin mai puţin conservanţi şi cum ne apără autorităţile dreptul de a şti ce mâncăm, Anca a intrat în carmangeriile din ţară. "Îi vedem şi pe oameni la lucru, intrăm şi în fabrică şi vă prezentăm reţeta industrială a crenvurştiului, bestseller al industriei mezelurilor. Câte ingrediente conţine, cât la sută e carne şi ce fel de carne este, vedeţi duminică", spune corespondentul. "Tot atunci vă prezentăm sărurile şi prafurile «must-have» în industria cărnii, iar medicul oncolog ne explică ce efecte au acestea - conform studiilor medicale - asupra organismului uman", mai spune Anca Nastasi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici