Anca Parghel s-a internat într-o clinică din Belgrad

Cântăreaţa Anca Parghel, în vârstă de 51 de ani, care suferă de cancer ovarian, a fost internată, luni, în clinica de terapie naturistă şi medicină alternativă Nova Vita din Belgrad, informează Fly Records.

282 afișări
Imaginea articolului Anca Parghel s-a internat într-o clinică din Belgrad

Anca Parghel s-a internat într-o clinică din Belgrad

Familia a luat această decizie la îndrumarea sucursalei din Târgu-Mureş a clinicii.

Clinica Nova Vita este specializată în terapie naturistă şi medicină alternativă. Clinica are la activ destule reuşite, iar în acest moment reprezintă una dintre ultimele speranţe ale artistei în lupta cu cancerul.

"În acest moment medicina convenţională s-a înclinat în faţa acestei boli, iar terapiile alternative sunt ultima noastră variantă", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

"Medicina convenţională se dă bătută prea repede. Suntem convinşi că există o sumedenie de alte terapii alternative prin care putem ataca această boală şi nu vom renunţa să luptăm", a declarat Tudor Parghel, fiul artistei.

Citeşte şi:

Anca Parghel a părăsit spitalul

Anca Parghel, internată la Spitalul Elias, medicii dau un prognostic sever

Anca Parghel luptă pentru viata ei

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici