Anchetă a Poliţiei Cluj după ce o infirmieră a fost înţepată cu un cuţit de un pacient

Poliţia Judeţeană Cluj a deschis o anchetă după ce o infirmieră de la Spitalul Municipal Turda a fost înţepată cu un cuţit în abdomen de către un pacient care nu era lăsat să plece acasă, femeia fiind în prezent internată, iar bolnavul fiind transferat la Clinica de Psihiatrie.

229 afișări
Imaginea articolului Anchetă a Poliţiei Cluj după ce o infirmieră a fost înţepată cu un cuţit de un pacient

Anchetă a Poliţiei Cluj după ce o infirmieră a fost înţepată cu un cuţit de un pacient (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Adnana Ilieş, a declarat că o infirmieră de la Spitalul Municipal Turda a fost înţepată cu un cuţit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de un pacient care voia să plece acasă.

"Poliţia a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe pe numele bărbatului care a înţepat cu cuţitul o infirmieră. Viaţa femeii nu a fost pusă în pericol", a spus Ilieş.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Turda, Maria Kadar, a declarat că infirmiera este internată în spital, în timp ce bărbatul a fost transferat la Clinica de Psihiatrie din Cluj.

"Pacientul şi-a împachetat lucrurile să meargă acasă. Personalul medico-sanitar şi auxiliar a încercat să-l oprească, în acel moment din pantaloni a scos un cuţit şi a agresat infirmiera de serviciu. Aceasta a suferit o plagă înjungiată nepenetrantă în zona abdominală. Starea femeii este stabilă, aceasta primind îngrijiri medicale de urgenţă şi fiind internată, ulterior, la spital. Bărbatul era internat în secţia medicală suferind de ischemie a membrului inferior şi sindrom psiho-organic deteriorativ (Alzheimer - n.r.)", a declarat Kadar.

Personalul medical al spitalului a chemat imediat Poliţia, iar bărbatul a fost transferat la Clinica de Psihiatrie din Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici